Weten wat je wil, het is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

En toch is het mogelijk zicht te krijgen op waar jij voor staat, wat jij wilt, waar jij blij van wordt, waar jij energie van krijgt, waar jij van droomt!

Dank zij het Keuzekompas®, ja hetzelfde dat in Keuzekompas® coaching wordt gebruikt maar dan aangepast aan jouw noden en wensen, krijg je meer zicht op jouw persoonlijke handleiding. Jij krijgt inzicht op wat jou drijft, wat jou tegenhoudt, wat jou in beweging zet en door deze inzichten maak jij gemakkelijker keuzes. Juiste keuzes want ze houden rekening met wie jij bent en waar jij voor staat.

De uitkomst van jouw Keuzekompas® zal je je hele leven lang richting geven en helpen bij het maken van fundamentele keuzes over studies, werk, relaties,... en ultiem: gelukkig zijn.

Hoe gaan we aan de slag?

Bij het begin van je reis krijg je van mij je schatkist. De schatten die erin zitten blinken nog niet omdat jij ze nog kleur en glans gaat geven tijdens de reis. Maar voor we afvaren, bekijken we eerst samen je startvraag (of vragen). We zetten ze op een rijtje in je logboek en daarna vergeten we ze voor een tijdje.

Ik leg je uit welke schatten jij mag opblinken tegen de volgende keer dat we samen zitten. Jij gaat dus zelf op zoektocht naar jouw sterktes en talenten en zoveel meer en dit aan de hand van leuke denk- en doe-oefeningen en opdrachtjes.

De volgende keer dat we elkaar zien, leg jij je schip in de haven en vertelt me over jouw avonturen en hoe sterk je schatten blinken... en dan stuur ik je weer op pad naar de volgende bestemming.

Zo vaar je in het totaal drie keer de haven uit. De vierde keer dat je aanmeert, maken we je kompas op met alle schatten die jij onderweg verzameld hebt. Dit Keuzekompas® heb je voor de rest van je leven op zak en begeleidt je bij alle belangrijke keuzes die je nog gaat maken.

 

 

Wat neem je mee uit jongeren coaching?

Jij weet wat voor jou belangrijk is

Jij kent jouw waarden waar jij naar wilt leven

Jij weet wie jij bent

En je kan dat ook vertellen aan diegene met wie jij het wilt delen

Je vindt de antwoorden op jouw vragen

Jij weet welke weg je in de toekomst gaat bewandelen.

De coaching gebeurt vanuit de Inside-Out methode of met andere woorden: ik ben ervan overtuigd dat de beste antwoorden in jou zitten en dat jij de beste kapitein bent van jouw boot. Jij gaat dus aan het stuur staan en op zoek gaan naar de antwoorden die binnen in jou zitten.

De jongeren coaching doe ik in samenwerking met The Future Generation.

 

Lisbeth@LisbethPeeters.com
GSM: 00 32 497 48 84 44
Brussel - Gent - Antwerpen