Bij mij heeft het geduurd tot ik 41 jaar was vooraleer ik écht werk gemaakt heb van mijn leven.

Daarvoor wist ik wat ik niet wilde. Ik had ik een vaag vermoeden van wat ik ongeveer wilde maar echt duidelijk was dit niet. Daarbij liep ik de hele tijd vast op een hele hoop overtuigingen en tegenwerpingen (van mezelf en anderen) die mij saboteerden en blokkeerden om verder te gaan op het pad waarvan ik aanvoelde dat het Mijn pad was.

Ik ging een traject aan bij een life coach en samen ontdekten we wat Mijn Missie is in dit leven, waarvoor ik op deze aardbol rondloop, wat mijn toegevoegde waarde is aan deze planeet met al het leven erop en eraan. Je vindt mijn missie terug onder 'Over Lisbeth'.

Eens deze helder was, kreeg ik ontzettend veel goesting om ze te concretiseren: wie, wat, waar, wanneer, hoe? Ook daar hielp mijn life coach mij mee. En laat dit nu net hetgene zijn waarmee ik jou wil helpen: het vinden van Jouw Missie en deze concrete handen en voeten geven zodat jij kan zijn wie je bent en het leven leiden waarvoor je bestemd bent.

We gaan samen aan de slag en ik zet hierbij diverse technieken in zoals NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Metaforen, Tijdlijnen, Hypnose, EFT (Emotional Freedom Techniques), Reiki, Non-duaal mediteren,...

Lisbeth@LisbethPeeters.com
GSM: 0497 48 84 44
Brussel - Gent - Antwerpen