Waardering als grondslag voor mijn aanpak

Iedereen, ja iedereen, heeft sterktes, heeft talenten, heeft kracht in zich. Door allerlei redenen vergeten we die soms al eens of geraken ze ondergesneeuwd. En dan is het tijdens de coaching de tijd om de borstel boven te halen en te gaan kijken wat er allemaal al is en nog véle meer is.

Dit is op geen enkele manier fluffy, dit is in alle opzichten realistisch. En natuurlijk gaan we de valkuilen niet uit de weg alleen is mijn motto: voor elke valkuil, bestaat er een weg rond of een brug om erover te bouwen. Laten we niet concentreren op de valkuil, wel op de weg die leidt naar wat jij of jouw organisatie wilt.

Professionalisme als grondslag voor mijn aanpak

Ik behaalde mijn Professional Certified Coach (PCC) certificaat erkend door de International Coaching Federation (ICF) via Training & Coaching Square die garant staan voor stevig onderbouwde en grondige coachingopleidingen. Ik beschik over een uitgebreid pallet van coachingsvaardigheden en ben daarnaast gezegend met een gezonde vorm van hoogsensitiviteit. Ik beschik over meer dan 1500 coachingsuren. Coachen en training geven is een tweede natuur van me geworden.

Een aanpak op maat

Jij bepaalt het onderwerp, ik bepaal de best mogelijke werkvorm voor jou of je organisatie. Misschien vind je dat bij momenten lastig of confronterend doch als ik jou of je organisatie uit de comfortzone haal, dan doe ik dat altijd met veel respect, humor en met het oog op groei.

Ik garandeer

Ik garandeer 100% confidentialiteit. Jij mag met iedereen erover praten, ik zwijg. En ik garandeer om 100% voluit aanwezig te zijn zodat je mijn inbreng 100% krijgt.

Ik garandeer blijvend effect want terugdraaien of onder de mat steken van wat ontdekt is, bestaat niet.