Bij Lisbeth Peeters Coaching draait alles rond bewustwording en bewustzijn.
Alle activiteiten die ik organiseer en doe zijn erop gericht het bewustzijn te ontwikkelen, te stimuleren, te vergroten en dit van binnenuit naar buiten.

Zoals, vermoedelijk, vele tieners, wist ik op mijn achttiende niet echt wat ik wilde doen. Wat ik wel wist, was dat ik graag op zoek ging naar verbanden: welke verbanden zaten er achter cijfers of achter hoe mensen met elkaar omgingen of... het maakte op dat moment voor mij niet veel uit.
De vraag was op dat moment: wat ben ik met deze interesse en
hoe zet ik ze naar iets concreet om?
Uiteindelijk heb ik mijn keuze laten afhangen van, wat ik toen nog niet wist,
mijn topwaarde: Vrijheid.
Ik wilde op mijn eigen benen kunnen staan, onafhankelijk zijn... en ik dacht toen dat ik dat het beste zou bereiken door economie te gaan studeren.

Na het behalen van een TEW-diploma, studeerde ik verder in Louvain-La-Neuve en ging daarn in het buitenland in de bankenwereld aan de slag.

Na verloop van tijd begon het bij mij te dagen dat cijfers interessant zijn doch dat MENSEN de échte drijfveer zijn achter het succes van een organisatie. Hoe beter deze mensen zich in hun vel voelde, hoe beter de organisatie daarvan werd. Ik verbreedde mijn horizon, via een eMBA, en zette de stap naar Human Resources.

In 2012 vestigde ik me als zelfstandig coach en trainer. Sindsdien specialiseerde ik me in individuele coaching, het geven van workshops en trainingen. Ik ben gepassioneerd door NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), systemisch coachen, Enneagram, talenten en kracht- en zijnsgericht coachen. Concreet vertaalt zich dat in :
loopbaan coaching,
business coaching,
executive coaching,
talent coaching,
keuzekompas coaching,
welzijn coaching,
jongeren coaching,
life coaching.

Mijn expertisegebied ligt in het exploreren van wat er is en wat er nog meer is. Door het doorbreken van jouw (vicieuze) cirkelvormige gedachten, beperkende overtuigingen, (on)bewuste patronen krijg jij weer meer inzicht en krijg je meer keuzes. Met die keuzes komen verantwoordelijkheden en opdrachten. Samen bouwen we jouw uitdagend en haalbaar stappenplan om met succes te realiseren wat jij wilt!

Ik ben gelukkig getrouwd met Michaël en samen hebben we een zoontje Alex. Ik hou van de natuur en lezen en doe aan yoga en dansen.

Lisbeth@LisbethPeeters.com
GSM: 0497 48 84 44
Brussel - Gent - Antwerpen